La Física en un filferro

Granada

[@more@]

Mai no havia anat tan segur en un bicicleta. Va ser a Granada, al Parc  de les Ciències,  el  24 de setembre. Mai no oblidaré les  sensacions  que vaig sentir en  desplacar-me sobre un filferro a 5 metres d´altura.

Qui em sap dir el secret de l´estabilitat d´aquesta bicicleta?  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: La Física en un filferro

 1. helena diu:

  Ostres! Quina passada!!

  Ha de ser xulissim poder pujar-hi!

  Què fa que no caiguis??

 2. Abel diu:

  SEMBLA IMPOSSIBLE ,LA FISICA MOLA

 3. Noemi diu:

  Ospe noi és una passada com ho has fet això!!!Com ho has fet???ës nota que tens molt temps lliure!!jejejeje VISCA CATALUNYA!!!

 4. Aida Ivars diu:

  M’agrada molt la teua pàgina. Sóc una valenciana amb ganes de ser una professora de física i química tan divertida i treballadora com em pense que ets tú. Ja et tinc al meu reader de google entre els meus blogs favorits.
  Gràcies per compartir amb tan bon gust les teues experiències.

Els comentaris estan tancats.