Einstein torna 50 anys desprès de la seva mort!

Qui deia que no eren possibles els viatges en el temps?

El dia 24 de setembre al, voltant de les onze del vespre, va aparèixer Albert Einstein al “ Museo de la Ciencia y del Cosmos “ de La Laguna a Tenerife, lloc on se celebrava la final del concurs nacional “ Ciencia en Acción 2005”

Aquest esdeveniment històric ha estat possible gràcies als esforços d´investigació realitzats els darrers 15 anys pel Institut de Astrofísica de Canarias per tal d´aconseguirt construir la màquina del temps que ha permès posar a prova la Teoria de la Relativitat de Einstein.

La màquina del temps mai no havia suposat problemes per a la física teòrica, però si per a la tecnologia , que no aconseguia el dispositiu necessari per assolir velocitats properes a la de la llum.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Einstein torna 50 anys desprès de la seva mort!

  1. Voltaire- diu:

    Ei, Anicet! M’acabo de trobar el teu blog, t’he reconegut per el gamell :O que per cert s’atura perquè el vector de tracció és perpendicular a la trajectoria, donant una resultant horitzontal igual a zero XD
    Espero que continuiis fent aportacions 😉 una bona idea és posar tasques per als alumnes al blog i així els fas fer servir les TIC 😉

Els comentaris estan tancats.